Constanza.Koud fruit opslagTechnologie voor het testen van magnetische deeltjes

vrijgavetijd:2022-04-22 22:25:51 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:244

Kerntips:Constanza.,Luchtdichte bouw van een diepvriesmagazijn: de gewijzigde atmosfeer van een nieuw opslaghuis wordt ontwikkeld op basis v

Luchtdichte bouw van een diepvriesmagazijn: de gewijzigde atmosfeer van een nieuw opslaghuis wordt ontwikkeld op basis van de traditionele hogetemperatuuropslag, met de „Idquo”; Refrigeratie ^ rdquo; Functie, langdurige koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag bouw, verse fruitopslag, medische koude opslag complete producten, uitstekende kwaliteit en gunstige prijs. Er zijn ook ^ Idquo; Air conditioning ^ rdquo; Functie; Het koelhuis is echter geen eenvoudige superpositie van gewone hoge temperatuur opslagplaatsen en air conditioning. Om de gassamenstelling in de opslagplaats snel aan te passen, is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat de vriesruimte een goede luchtdichtheid heeft. Dit is bevestigd door het theoretische onderzoek en een groot aantal praktische ervaring van het snelvriesmagazijn.

Compressiekoelkast wordt vaak gebruikt. Het bestaat voornamelijk uit compressor, condensor, gasklep en verdampingsleiding. De verdampingspijp is geïnstalleerd in het koelhuis. Wanneer het vloeibare koelmiddel door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.

Constanza.Als een belangrijke ondersteuning voor de ontwikkeling van koudketenprestaties is de gestandaardiseerde constructie van koelsystemen voor koude opslag van groot belang. Het helpt niet alleen bij de rationalisatie van het energieverbruik van het koelsysteem, maar heeft ook een belangrijke invloed op de verbetering van de kwaliteit van de waar bij lage temperatuur.

Tijdens het vervoer moeten adequate beschermingsmaatregelen worden genomen om te voorkomen dat de plaat wordt gewurgd en gekrabd.

Bella UnionPolyurethaan rigide schuim heeft een goede waterdichtheid,Constanza.Installatiekosten van grote koude opslag, lage waterabsorptie, goede waterdamppermeabiliteit, schuimporiën zijn in een toestand van niet-connectiviteit, en de gesloten celsnelheid is meer dan %. Het is een microporeuze schuimmateriaal met een dichte structuur, die dichter is met het oppervlak van de lucht en niet gemakkelijk te penetreren water is. Het is een hydrofobe materiaal.

In feite zijn er enkele unieke installatievaardigheden bij het installeren van de koude opslag? De koude opslag geïnstalleerd op basis van deze vaardigheden is vaak kort in zowel effect als kwaliteit, volgens de hoogte van de koude opslag, maak een gat in het midden van het isolatiebord, en trek de hoek delen van ijzer totdat er een gat op het isolatiebord

De fysische eigenschappen van polyurethaan isolatiebord zijn relatief goed, die aan verschillende behoeften kunnen voldoen. De polyurethaan isolatiecoard is ook streng in de selectie van materialen. Het is een speciale productfabrikant die R&D en service integreert. Het is al lange tijd gespecialiseerd in de installatie van koude opslag, koude opslag installatie, koude opslag bewaring van fruit koude opslag en medische koude opslag. Het verbetert de algemene prestaties van de polyurethane isolatie board en stelt de polyurethane isolatie board in staat om voor een lange tijd te werken, Polyurethaan isolatiebord is ook een van de belangrijkste buitenwandmaterialen geworden.


Constanza.Koud fruit opslagTechnologie voor het testen van magnetische deeltjes



Of de parameters van koelapparatuur consistent zijn. Wanneer de koelopslag de fabriek verlaat, worden de temperatuur- en temperatuurverschillen van de koelopslag aangepast aan de eisen van de gebruiker. Na het begrijpen van de technische parameters van de koude opslag zet de parameters op de koelkast. Tijdens het gebruik is de luchtvochtigheid hoog en is het ontdooiinterval lang. De gemeenschappelijke koelkastborden van koude opslag omvatten mm, mm, mm, mm en mm polyurethaan thermische isolatieworden, kleurenstalen tegels, roestvrijstalen platen, zoutdikke stalen platen,Constanza.Verse opslaginstallatie, reliëfplaten, polyurethaanjerspraying, enz. aan beide zijden of aan één en twee kanten, meer algemene stalen tegels worden geproduceerd en verwerkt tot verborgen groeven, die licht gewicht, hoge vuurkracht, en weerstand tegen het maken van de zwaartekracht, en de weerstand van de zwaartekracht van het lichaam. Het koelopslagbord is eenvoudig en gemakkelijk te monteren, en is een breed scala van grondstoffen geselecteerd voor de warmteisolatie en het bewaren van de koude opslag. De kosten van roestvrij staal plaat en zoutplaat stijgen, en het is ook gemakkelijk om te vervormen en schade aan het uiterlijk.

Om af te koelen.

De bouw van koude opslag in de selectie van de locatie draagt de circulatie van lagetemperatuur goederen. Daarom moet bij de selectie van de locatie prioriteit worden gegeven aan het transport van het gemak van de bouw van koude opslagplaatsen, zoals de nabijheid van wegen, spoorwegen, enz. Tegelijkertijd moet de locatie van de koude opslag grote verontreinigingsbronnen en direct zonlicht vermijden, buitenste en onderste zijden van de scheuren in de koelopslag worden bevestigd. De onderste connector moet zo dicht mogelijk zijn, zodat het gebruik van beton om de connector in de toekomst te bedekken, wordt vergemakkelijkt.

Bovendien produceert polyurethaan geen schadelijk gas bij hoge temperatuur.

Vereisten voor koelapparatuur in een snelvriesmagazijn: de strikte verzegeling van een diepvriesmagazijn is duidelijk anders dan die van een gewoon snelvriesmagazijn. Daarom is de sleutel hoe de koelapparatuur moet worden afgesloten. In de eerste plaats moeten alle via wandleidingen voorzien zijn van mouwen, moet de retourleiding van het koelwater worden uitgerust met een door de U-vormige buigwaterleiding, en moet de belangrijkste ijsspoeling en retourleiding buiten het magazijn worden uitgerust met een luchtvulhaven om te voorkomen dat het gas in het magazijn door een negatieve druk uit het magazijn wordt gepompt. Door de goede afdichting van het snel invriezende magazijn mag de vastgestelde fluctuatiemarge van de temperatuur van het magazijn bovendien niet te groot zijn om te voorkomen dat overmatige positieve en negatieve druk het opslaglichaam beschadigt.


Constanza.Koud fruit opslagTechnologie voor het testen van magnetische deeltjes



De bacteriële werking van zure desinfectiemiddelen is voornamelijk om het eiwit in de bacteriën te stollen. Gemeenschappelijke desinfectiemiddelen zijn melkzuur,Constanza.Hoeveel kost een koude opslag, bleekmiddel, formaline, enz. Specifiek, nadat de vissen uit het vriesmagazijn zijn, verwijder de vrieslaag op de verdampingspijp groep en houd de temperatuur van het magazijn onder de ^;, maak het dan klaar met ~g azijn per kubieke meter van het snelle vriesmagazijn, gebruik een sproeier naar het magazijn, sluit de deur van het magazijn stevig, en start de ventilator van de azijn intermitterend te laten volatiliseren en stromen in het magazijn, zodat de azijn een hoop visgeur kan absorberen.

hervormingVoorzorgsmaatregelen voor aankoop en overbrenging bij het gebruik van het medisch koelopslagproject, moet de snelheid strikt worden gegarandeerd tijdens de aankoop en verzending van producten. Als de temperatuur van de medische koude opslag ongeveer graden is, de openingstijd moet strikt binnen minuten. Als de temperatuur van de medische koude opslag links en rechts graden, de openingstijd kan niet te hoog, strikt binnen enkele minuten.

Bouwplan en andere relevante gegevens van het project voor de bouw van koude opslag.

De ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevormde energievorm, die de effectieve bevochtigingshoeveelheid verhoogt met -% per uur. Wat zijn de redelijke aspecten van het ontwerp van het snelle vriesmagazijn?

Constanza.Types van een snelvriesmagazijn: kleur plastic stalen plaat, gezouten stalen plaat, roestvrij stalen plaat, reliëf aluminium, enz.

--vloerinstallatie van koude opslag: eerste verdieping van de vloer, dan de vloer installeren, een prachtige vloer selecteren en het op een opvallende plaats zetten, en een goede job doen in de vloer en verdamper drainage systeem.

Voor watergekoelde eenheden moet de turbulentie van het koelwater vaak worden vervangen, moet het koelwater regelmatig worden vervangen en of het stromend, uitstotend druppelend, lekkage en andere omstandigheden van het watervoorzieningssysteem bestaan.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Constanza.adviserennieuws
Constanza.Laatste nieuws